VINDRAN TEMPS MILLORS (EL DOCUMENTAL DEL MES) Una pel·lícula de Phie Ambo

 Única projecció 8 de març a les 20h

Propera estrena, la del mes de març: es tracta del documental “Vindran Temps Millors“, la pel·lícula de Phie Ambo que es va presentar a l’última edició del DocsBarcelona i que ens descobreix el món i la peculiar filosofia vital de Niels Stockholm, un granger i agricultor biodinàmic danès de 79 anys, que lluita per un món més sostenible i qüestiona la forma capitalista de producció alimentària. Els seus productes són d’una qualitat excepcional i són servits als millors restaurants del món, però la supervivència de la seva granja es veu amenaçada per les multes del govern danès i per la manca de relleu generacional. És possible caminar cap a un món més sostenible canviant la nostra forma de produir aliments? Aquest és el tràiler: https://www.youtube.com/watch?v=hMEg55gUUnM

 Us volíem fer arribar la informació sobre totes les projeccions de la pel·lícula doncs pensem que us pot interessar, ja que tracta temes com la sostenibilitat, l’ecologia i l’agricultura biodinàmica, entre altres coses. En aquest enllaç hi ha tota la informació: http://www.eldocumentaldelmes.com/ca/documentals/275-vindran_temps_millors.html i us adjuntem un cartell del film i la nota de premsa per si ho voleu reenviar o compartir en xarxes.

L’estrena a Barcelona és el dia 3 de març als Aribau Multicines a les 20:00h, on comptarem amb la presència de Miquel Vallmitjana, però hi ha desenes de projeccions, moltes d’elles gratuïtes, programades al llarg de tot el mes a Catalunya i a la resta de l’estat. Us animem a venir a alguna d’elles.

vindran_temps_millors

Niels Stockholm és un granger de 79 anys que es dedica a l’agricultura biodinàmica. Treballa la terra amb la seva dona Rita al nord de Copenhaguen. La seva filosofia vital es basa en la idea que l’home i la terra estan connectats amb l’univers i, per això, cultiva els seus aliments en estricta sincronia amb el calendari lunar, per aconseguir la màxima harmonia amb el cosmos

.

Els aliments de la seva granja, frescos i d’una qualitat excepcional, es poden consumir en els millors restaurants del món. No obstant això, en Niels ha d’enfrontar-se a diversos problemes que pertorben el seu dia a dia. La seva granja s’ha d’adaptar a les normatives i regulacions d’unes autoritats que són indiferents als seus principis biodinàmics. Però el  maldecap  més gran és sentir que la seva vida s’acosta al final i que no té cap successor que pugui seguir el seu somni.

3 thoughts on “VINDRAN TEMPS MILLORS (EL DOCUMENTAL DEL MES) Una pel·lícula de Phie Ambo

  1. Hey, a nosaltres només ens interesa a ON i QUAN hi haurà un passe GRATUIT,
    la resta és palla , val ?
    Nosaltres pensàvem que vosaltres la passaveu, aquesta peli o docu,
    pero veiem que NO : aleshores PERQUÈ enviueu emails ??

    M'agrada

    1. Bon dia: perdona no entenem que passa, ni en quina/es llista/es estàs.
      Nosaltres només enviem informació a qui s’apunta a alguna de les nostres llistes.
      La informació de la pel·lícula la donem perquè formamamos part d’Ecologistes en Acció (un dels convocants) i participa una persona de la nostra associció. Pensem que en el cartell queda ben clar qui i on es realitza l’esdeveniment.
      *En qualsevol llista interna que figures, et donarem de baixa si és per xarxes, haurà de gestionar-la t

      M'agrada

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.