Governs captius

❓ Sabes per què la factura del mòbil segueix sent més cara del que hauria? O per què seguiràs exposat al glifosat (pesticida) durant els propers anys? O per què els bancs es van sortir amb la seva durant la crisi financera?

❗️Los grups de pressió empresarials estan assegurant amb la seva lobby que les lleis i polítiques comunitàries els afavoreixin, ja siguin sobre el canvi climàtic, regulació financera, productes químics, privacitat de dades o molts altres assumptes.

📎Lee el nou informe de Corporate Europe Observatory “Governs captius: els estats de la UE com a canal per als interessos empresarials” i esbrina com el teu govern actua com a intermediari per als lobbies empresarials i què pots fer al respecte.

📌 L’informe inclou 5 casos rellevants sobre l’estat espanyol: Telefónica i el roaming, la indústria de l’arbitratge així com el comissari i exministre Miguel Arias Cañete.

👉 https://corporateeurope.org/capturedstates

______________________________________

Cast

 

¿Sabes por qué la factura del móvil sigue siendo más cara de lo que debería? ¿O por qué vas a seguir expuesto al glifosato (pesticida) durante los próximos años? ¿O por qué los bancos se salieron con la suya durante la crisis financiera?

❗️Los grupos de presión empresariales están asegurando con su lobby que las leyes y políticas comunitarias les favorezcan, ya sean sobre el cambio climático, regulación financiera, productos químicos, privacidad de datos o muchos otras asuntos.

📎Lee el nuevo informe de Corporate Europe Observatory “Gobiernos cautivos: los estados de la UE como canal para los intereses empresariales” y averigua como tu gobierno actúa como intermediario para los lobbies empresariales y qué puedes hacer al respecto.

📌 El informe incluye 5 casos relevantes sobre el estado español: Telefónica y el roaming, la industria del arbitraje así como el Comisario y exministro Miguel Arias Cañete.

👉 https://corporateeurope.org/capturedstates

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.