CONTAMINAR ÉS UN DELICTE EN ELS PAÏSOS BAIXOS

Frau AdBlue: 20.500 euros de multa o dos anys de presó

Les persones culpables de la manipulació dels sistemes d’AdBlue per a camions o conductors de camions que van dissenyar sistemes de conducció d’AdBlue poden rebre una multa de fins a 20.500 euros o presó de fins a dos anys. Schultz escriu Ministre d’Infraestructura i Medi Ambient a resposta a les preguntes parlamentàries.

El ministre va estendre la carta (llegir la carta completa per sota d’aquest article) per evitar l’ús d’AdBlue. Ella argumenta que aquest estiu un estudi realitzat per TNO i el Centre de Recerca de l’Energia dels Països Baixos (ECN) per ser completat pel frau de AdBlue i el seu enfocament. El ministre és el seguiment del frau només és possible al llarg del camí, la investigació se centra també en aquest país.

Schultz afirma repetidament que és molt difícil determinar la magnitud del frau AdBlue Països Baixos. “No se sap que apagar en qualsevol sistema de AdBlue escala. S’espera que sigui especialment difícil de determinar l’abast d’aquestes pràctiques il·legals. Per això em centre en fer front a ells”, va dir el ministre, que també escriu que la identificació de frau en el lloc de treball també és problemàtic. Els emuladors serien simplement cicle de potència es poden activar durant una visita al taller. Una comprovació addicional en Per exemple, el MOT, per tant, no és la solució, escriu el ministre, que també va assenyalar que aquesta solució no funciona per als camions matriculats a l’estranger.

El ministre està considerant una prohibició sobre la venda dels emuladors i en abordar el frau AdBlue col·laborar amb associacions de la indústria, sinó també amb altres països europeus. Transport per carretera, els conductors de camions i reparadors dedica frau AdBlue són punibles i no pot aconseguir el càstig per malaltia: una multa de fins a 20.500 euros o presó de fins a dos anys.

Annex

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s