. Reserveu data. 27 de Maig 2017 a Girona – 3a Àgora de l’Aigua

27 de Maig de 2017 – 3a Àgora de l’Aigua

Des d’Aigua és Vida us demanem reserveu el 27 de Maig de 2017. Dia en què convocarem la 3a Àgora de l’Aigua a Girona. Espai de trobada de tot el moviment socio-ambiental de l’aigua.

L’ofensiva dels mercaders de l’aigua i del seu braç legislatiu, en pro d’un altre retorn al Plan Hidrológico Nacional que posa en greu risc el Delta de l’Ebre, la rebaixa dels cabals ecològics en un 40% sense cap criteri científic a Conques Internes de Catalunya amb el cas paradigmàtic del Ter, la proliferació de moviments socials i polítics de remunicipalització de l’aigua, la seva judicialització amb el cas emblemàtic de Terrassa que provoquen prorrogues i les actuacions delictives als ecosistemes fluvials fan que aquesta III Agora de l’Aigua requereixi de la participació de totes.

Cal un enfortiment dels lligams entre col·lectius i persones per a tornar en aquesta nova etapa, a construir col·lectivament eines per a donar-hi resposta. La 3a Àgora de l’Aigua pretén ser un espai on informar-nos mútuament, debatre des de les diferents mirades sobre les estratègies i objectius més adients.

Aviat us trametrem una proposta de continguts oberta a les vostres consideracions que creiem haurien d’enmarcar-se dins d’aquesta jornada i que pensem poden ser de gran interès per a totes les organitzacions catalanes del moviment:

1 Aigua Medi Natural i Gestió Urbana: Enfortiment dels lligams entre els ecosistemes fluvials i la gestió dels diversos usos de l’aigua, en especial l’urbà.

2 Aigua bé comú: El paper del moviment socio ambiental en la presa de decisions en la seva gestió de l’Aigua. Participació, Transparència i rendició de comptes

3 Remunicipalització: Dotar d’eines als diversos moviments per la gestió pública de l’aigua. Campanya de remunicipalització.

A hores d’ara, Aigua és Vida – Girona s’ha ofert a hospedar aquesta trobada i la Taula de l’Aigua de Mollet la propera.

Si us plau, us demanem que parleu en els vostres col·lectius i manifesteu la vostra adhesió i participació a la 3a Àgora de l’Aigua a aiguaesvida@gmail.com Aviat rebreu informació més exhaustiva de la jornada.

Us emplacem a totes a passar un dissabte inoblidable.

Paco Rodríquez, Pau Masramon i Quim Pérez

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s