Presentació del Mapa de les Merdes de Catalunya

El dissabte 25 de febrer a les 11:30h es presenterà públicament  el Mapa de les Merdes de Catalunya a La Base del Poble Sec de Barcelona.

L’acte s’estructurarà en 2 parts:

En la primera, i partint de les experiències recollides al mapa, les ponents abordaran les causes i el efectes de la hiperproducció de residus i de la contaminació atmosfèrica, així com els múltiples nivells de nocivitat de l’agroindústria en general i, de la ramaderia industrial, en particular.

I en la segona, part de la jornada es dedicarà a una trobada entre camp i ciutat. En què per una banda, posarem en comú els recursos ja existents d’altres formes de producció i consum amb la voluntat de potenciar-les, i per l’altra, intentarem unir forces i idees per difondre l’abast de la nocivitat de la ramaderia industrial i combatre-ho.

L’elaboració d’aquest mapa és fruït de la 1a Fira de les Merdes de Catalunya, celebrada a la Figuerosa (Urgell) per protestar contra el projecte de construcció d’un abocador de purins als voltants del poble i per donar visibilitat al gran nombre de problemes ambientals que existeixen arreu del territori català.

Podeu entrar al Mapa interactiu clicant AQUÍ

Si teniu intenció de quedar-vos a dinar, agraïriem molt que us apuntéssiu al mail mapa@elsculsdecatalunya.org per poder calcular aproximadament el nombre de menús que s’haurien de fer.

 

Grup de Defensa del Ter
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s