Llistes VERDURA I FRUITA ECOLOGIA I molts mes productes ECO, pel proper dimecres 01.02

Benvolgudes i benvolguts cistellaires,

pafajolJa estem aqui un cop mes, enviant-vos les llistes de:

FRUITES I VERDURES ECO (sense mínims)

-CISTELLES TENCADES

 

PA ARTESA, amb farines i productes eco i oferta vegana i araaaa tambeeee  pa fresc de fajol (trigo sarraceno)l!!

 

LACTICS FRESCOS (vaca, ovella i cabra)

-CARN DE CRIANÇA ECOLOGICA


 PLATS CUINATS, cassolans i amb tots els ingredients ecologic

Com a noveta ja tenim pa fresc de pa de fajol (trigo sarraceno)

 

És un pa integral 100% de farina de fajol d’uns 600g en format motlle i tallat amb llesca prima. Els seus ingredients són: farina de fajol integral, llevat mare de fajol, llevat, psyllium (que és la pellofa que recobreix la llavor d’una planta que es diu llanten o plantago i conté molt mucíleg gelatinós que ens permet poder elaborar un pa sense gluten), oli d’oliva i sal. La seva conservació és d’una setmana com els altres pans que fem, però en aquest cas és millor conservar-lo a la nevera.

Els forners de L’Aresta l’han  preparat pensant en totes aquelles que ens heu estat demanant un pa sense gluten. Han buscat que fos tan esponjós com fos possible, i que tingués una molla amb bona textura. Per als que no podeu o preferiu no menjar gluten  ara no caldra que us priveu d menjar un sabros i saludable pa.

Tot i ser un pa sense gluten heu de saber que no és un pa apte per a persones celíaques, ja que l’elaborem nosaltres a l’obrador de l’Aresta on treballem amb farines amb gluten i, per tant, garantir que no n’hi ha cap traça és quasi impossible.

Igualment, aprofitem per a recordar-vos que a l’Aresta treballen amb farines locals i de varietats antigues que cultiva i mòlt en molí de pedra en Josep Mestre. Les seves farines es caracteritzen, precisament, per tenir molt poquet gluten i molt bones qualitats nutritives i digestives. Això les diferencia de les varietats més modernes que han estat sel·leccionades per a ser més productives i per a tenir més gluten, per tal que els pans tinguin una estructura que aguanti més l’aire i quedin molles menys espesses. D’entre els pans que elaborem, a aquelles que voleu disminuir el consum de gluten us pot interessar especialment el pa de sègol o el pa d’espelta. Nosaltres apostem per aquestes farines tant per la seva qualitat, com per la relació d’intercooperació amb el projecte d’en Josep. Desitgem que disfruteu d’aquest pa de fajol que hem preparat!


Ho podreu passar a recollir el  proper dimecres  1 de febrer  a partir de les 16.30  h

Us recordem que el termini per fer la vostra comanda és aquest  dissabte

28  de  gener a les 13 hores ( si us plau respecteu l’horari, sino  no us podem garantir que arribir tot el que demaneu)

Salut i bona setmanaaa!

Teresa’s

ASiA-Assoc. Saluti i Agroecologia (Ecologistes en Acció Catalunya)
C/Emili Roca, 52. (Baixos)

*Telf.: 935346331 *Movil: 690349464/ 693860483

*<M> Fabra i Puig o Virrei Amat.

C.P.: 08016 Barcelona.  

@Assoc_ASiA

face- https://www.facebook.com/pages/Associaci%C3%B3-Salut-i-Agroecologia-ASiA/415852668510212?ref=tn_tnmn

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s