Protesta contra el tancament dels trens regionals entre Madrid-Barcelona

7qxeufq2kz5v6b65-6bd95¿Quan? Dijous 1 de desembre
¿On? Barcelona: Plaça de Sants, al costat del quiosc, a les 15:30.

Es realitzarà un seguici fúnebre, per la qual cosa suggereix assistir amb roba fosca i complements relacionats.

El proper 10 de desembre tindrà lloc l’últim servei dels trens regionals que uneixen Madrid-Saragossa-Barcelona passant entre mitjanes per altres tantes desenes de poble més que es quedaran sense servei de tren.

L’alternativa ara serà un tren elitista com l’AVE, tan sols a l’abast d’unes poques persones privilegiades, o la carretera.

La causa no és altra que una política de transports les inversions han anat només destinades a construir carreteres i AVEs, no per motius socials o ambientals, sinó per beneficiar les grans constructores ia la corrupció, que sobre en mà, gotejava d’aquestes obres per lucrar polítics i finançar Partits … No hi ha més que veure els apunts comptables de Bárcenas i els principals “donants”.

La conseqüència és la pèrdua d’una xarxa de trens, que d’haver-se invertit una desena part del que es va fer en obra nova d’AVE, donaria un servei còmode, atractiu i barat. I a més necessari en l’ambiental, perquè els trens convencionals i nocturns són la forma més sostenible de desplaçar-se, la forma més eficient energèticament i menys contaminant: mentre la UE signa l’Acord de París desmantella a nivell estatal i comunitari la millor alternativa per reduir les emissions del transport: els trens convencionals.

Per protestar, per un nou tancament més, en un servei simbòlic, com a conseqüència novament de la línia d’AVE que es va obrir en el seu dia, Ecologistes en Acció i la CGT convoquem a una protesta lúdic contra el tancament d’aquesta línia el proper 1 de desembre.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s