Participa al primer Fòrum i Festival per la Mar Mediterrània

[CAT/CAST]

Participa al primer Fòrum i Festival per la Mar Mediterrània

opensea

El Blue Eco Fòrum se celebrarà el proper divendres 25 de novembre al Museu Marítim de Barcelona. Aquest esdeveniment únic reunirà més de 30 ponents internacionals i vora de 200 participants de tots els àmbits (sector públic i privat, centres de recerca, ONGs i societat civil) per discutir i donar a conèixer els principals reptes ambientals i socioeconòmics de la Mar Mediterrània, així com explorar noves solucions per aconseguir un desenvolupament més sostenible i inclusiu de la regió mediterrània.

El Blue Eco Fòrum, esdeveniment paral·lel oficial de la COP-22 de Marràqueix, comptarà amb debats d’alt nivell en sessió plenària, seguit per tallers paral·lels sobre governança marítima, pesca i deixalles marines.

El taller de pesca organitzat per la Fundació ENT, titulat La Mar de Reptes, serà moderat pel Director del Museu de la Pesca de Palamós i comptarà amb la presència del Director General de Pesca i Afers Marítims de la Generalitat de Catalunya, així com representants de diferents entitats, entre les quals l’ICTA-UAB, nef, Oceana, MedReAct i la Plataform LIFE.

Posteriorment als tallers s’organitzaran activitats educatives i culturals per a tots els públics, i finalment es clausurarà el Blue Eco Fòrum amb l’estrena del documental Desierto Líquido, a càrrec dels seus directors i algun dels seus protagonistes.

Per inscriure’s i consultar l’agenda més actualitzada visiteu la web del Blue Eco Fòrum. La participació és gratuïta però és necessari registrar-se amb antelació. També podeu seguir-nos per les xarxes socials amb l’etiqueta #BlueEF

Per descarregar l’agenda del taller: La Mar de Reptes

 

Participa en el primer Fórum y Festival por el Mar Mediterráneo

 

El Blue Eco Fórum se celebrará el próximo viernes 25 de noviembre en el Museo Marítimo de Barcelona. Este evento único reunirá a más de 30 ponentes internacionales y alrededor de 200 participantes de todos los ámbitos (sector público y privado, centros de investigación, ONGs y sociedad civil) para discutir y difundir los principales desafíos ambientales y socioeconómicos del Mar Mediterráneo, así como explorar nuevas soluciones para conseguir un desarrollo más sostenible e inclusivo de la región mediterránea.

 

El Blue Eco Fórum, evento paralelo oficial de la COP-22 de Marrakech, contará con debates de alto nivel en sesión plenaria, seguido por talleres paralelos sobre gobernanza marítima, pesca y basuras marinas.

 

El taller de pesca organizado por la Fundació ENT, titulado Un Mar de Desafíos, estará moderado por el Director del Museo de la Pesca de Palamós y contará con la presencia del Director General de Pesca y Asuntos Marítimos de la Generalitat de Catalunya, así como representantes de diferentes entidades, entre las cuales el ICTA-UAB, nef, Oceana, MedReAct y la Plataforma LIFE.

 

Tras los talleres se organizarán actividades educativas y culturales para todos los públicos, y finalmente se clausurará el Blue Eco Fórum con la estrena del documental Desierto Líquido, a cargo de sus directores y alguno de sus protagonistas.

 

Para inscribiese y consultar la agenda más actualizada visitar la web del Blue Eco Fórum: la participación es gratuita pero es necesario registrarse con antelación. También podéis seguirnos por las redes sociales con la etiqueta #BlueEF

 

Para descargar la agenda del taller: Un Mar de Desafíos

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.