Comunicat 25/10/2016. L’intercanviador del Prat és més important que l’”outlet” de Viladecans

image002

  • Per millorar el servei calen més trens, no alentir els actuals. La PTP qüestiona fer parar tots els trens semidirectes R2 sud del Garraf i Baix Penedès a l’outlet de Viladecans en dissabtes, diumenges i festius, en comptes de posar més trens locals a tot el tram Sants – Castelldefels.
  • És un pedaç sobre una bomba de mobilitat. Si l’ajuntament de Viladecans i la Generalitat vulguessin prioritzar el transport públic en l’accés a l’”outlet” no haurien autoritzat un macroaparcament gratuït de 1.700 places, fet que només servirà per empitjorar encara més la qualitat de l’aire metropolità.
  • L’outlet no és més important que Bellvitge, el Prat o el tram de línia entre Sitges i Tortosa. La Generalitat ha accedit a les peticions de l’Ajuntament i “outlet” de Viladecans, però no a la demanda de la PTP per fer parar tots els trens regionals i de rodalia al Prat per poder connectar el sud de Catalunya (Garraf, Baix Penedès, Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre) amb l’aeroport (via línia 9 sud), ni de millora del servei a l’estació de Bellvitge.


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s