“S’escriu Aigua, es llegeix democràcia” Jornadas basadas en presentaciones en participación ciudadana en la gestión del agua.

jornades21octubre2016-2Representants de diverses empreses, cooperatives de gestió de l’aigua o d’espais participatius de París, Nàpols, Còrdova i Olesa ens presentaran els seus models de participació ciutadana en la gestió de l’aigua. Per a posteriorment col·lectivament construir el nostre model de gestió pública de l’aigua amb apoderament ciutadà. La jornada es dividirà en tres eixos: model, transparència i participació ciutadana en les decisions.

Representantes de diversas empresas, cooperativas de gestión del agua o de espacios participativos de París, Nápoles, Córdoba y Olesa nos presentarán sus modelos de participación ciudadana en la gestión del agua. Para posteriormente colectivamente construir nuestro modelo de gestión pública del agua con empoderamiento ciudadano. La jornada se dividirá en tres ejes: modelo, tranpsarencia y participación ciudadana en las decisiones.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s