Victòria pel veïnat dels Masos de Calabuig i Salvem l’Empordà de purins

Dibuix realitzat pels nens i nenes de 3er de primària de l’escola Dalí de Figueres, presentat al Conseller Rull el passat 9 de juny.
Dibuix realitzat pels nens i nenes de 3er de primària de l’escola Dalí de Figueres, presentat al Conseller Rull el passat 9 de juny.

Les al·legacions d’un grup de veïns i veïnes dels Masos de Calabuig (Bàscara) han aconseguit la denegació d’una nova macro-granja, perquè el projecte no compleix les distàncies mínimes amb altres explotacions.

Des de la plataforma Salvem l’Empordà de purins denunciem en un comunicat que, de moment, tots els casos de projectes de macro-granges que s’han al·legat des la societat civil han acabat ser desestimats, denegats o anul·lats. Ja sigui en la fase administrativa o pels tribunals administratius. Així, al creixement exponencial del sector hi hem d’afegir la preocupació per la rigorositat tècnica-legal en les tramitacions actuals per part de les administracions. És per això que tornem a insistir en la nostra petició: Moratòria ja!

Visita la pàgina de la plataforma Salvem l’Empordà de purins.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s