Salvem l’Empordà de purins es reuneix amb parlamentaris i consellers

salvem Empurda purinsLa plataforma es va crear el passat 4 de març en una reunió de veïns afectats. amb un manifest que reclama a la Generalitat una moratòria de noves macro-granges fins que millori la gestió dels residus i que hi hagi aigua neta i saludable a tots els municipis de la comarca.

La plataforma Salvem l’Empordà de purins explica en un nou comunicat de premsa la feina realitzada en les darreres setmanes i les reunions amb representants polítics i del govern que ha tingut i preveu tenir. Els col·lectius i les persones agrupades en la plataforma han traslladat la preocupació per l’augment de macro-granges a la comarca als representants polítics del Parlament i preveuen una reunió amb el Govern de la Generalitat aviat.

En el comunicat es fa referència a la Ponència de sòl no urbanitzable: Explotacions ramaderes (del gener de 2016) on la Direcció General d’Ordenació del Territori i Urbanisme de la Generalitat exposa que davant del nombre creixent de sol·licituds per noves granges i ampliacions de les existents, urgeix una nova regulació i ordenació del sector.

Podeu llegir el comunicat

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s