L’Agència Francesa dóna suport Evidència carcinogènica del glifosat agència francesa dóna suport troballa del càncer glifosat

Prohiben-el-glifosato-en-el-Municipio-de-Epuyen-ChubutValerie Valerie Flynn

Agència de Medi Ambient de França ha pesat en el debat sobre la carcinogenicitat de l’herbicida glifosat, anunciant que revisarà les llicències per als productes que contenen la substància controvertida.Basant-se l’evidència disponible, la ANSES Considera glifosat és un carcinogen de categoria 2, qui est carcinogenicitat Se sospita que significa l’agrupació, va dir divendres Després d’una avaluació de riscos.

“La classificació de glifosat ràpidament hauries de ser revisada per l’Agència Europea de Substàncies Químiques,” va dir ANSES.

ANSES està particularment preocupat per la co-formulació trobat en preparacions de glifosat, amina de sèu. Serà conduite una “nova avaluació immediata de les autoritzacions de comercialització per a les preparacions de combinació amb el glifosat i el sèu.”

Es aussi dur a terme una avaluació de riscos dels coformulants que es troben en tots els preparats fitosanitaris, amb productes a base de glifosat ser prioritzats.

Estats membres i la Comissió Europea s’han de prendre aviat una decisió sobre si s’ha de tenir la renovada la seva llicència de glifosat UE. L’Autoritat Europea de Seguretat Alimentària, amb seu onresearch per l’autoritat d’avaluació de riscos d’Alemanya BfR, al novembre va decidir que el glifosat no és cancerigen.

Objectiu d’aquesta decisió és controvertida a causa Agència Internacional de l’Organització Mundial de la Salut per a la Investigació sobre el Càncer (IARC) van trobar uns mesos abans glifosat Això és probablement carcinogen per als éssers humans basant-se en proves suficients dels assaigs amb animals. L’avaluació de la UE es va basar únicament en glifosat, mentre que aussi IARC Examinat formulacions a força de glifosat.

ANSES se li va demanar revisar les troballes BfR i la IARC pel ministre de la salut i l’ecologia francès. El BfR différence entre i els resultats de la IARC es va deure en part als criteris de selecció dels estudis utilitzats, va dir ANSES.

El glifosat s’utilitza àmpliament a França pels professionals i pels jardiners aficionats. Durant 2008-14, els professionals fan servir 5157-7421 tones per any de glifosat i aficionats utilitzen 1264-2055 tones.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.